29 dic 2006, 9:50

Искам 

  Poesía
638 0 2

Искам
Искам пак да дишам…
Искам пак да вярвам…
Искам пак словата да изричам и този път от нищо да не бягам!
И ето, върнах се и пак се вричам, за живот щастлив, а не трагичен!
П пак по пътят си вървя и дишам…
Почувствал топлина от нежността и знам, че тебе вечно ще обичам, ще те обгръщам с мека топлина!


© Теодор Селимски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??