29 дек. 2006 г., 09:50

Искам 

  Поэзия
637 0 2

Искам
Искам пак да дишам…
Искам пак да вярвам…
Искам пак словата да изричам и този път от нищо да не бягам!
И ето, върнах се и пак се вричам, за живот щастлив, а не трагичен!
П пак по пътят си вървя и дишам…
Почувствал топлина от нежността и знам, че тебе вечно ще обичам, ще те обгръщам с мека топлина!


© Теодор Селимски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??