Dec 29, 2006, 9:50 AM

Искам 

  Poetry
636 0 2

Искам
Искам пак да дишам…
Искам пак да вярвам…
Искам пак словата да изричам и този път от нищо да не бягам!
И ето, върнах се и пак се вричам, за живот щастлив, а не трагичен!
П пак по пътят си вървя и дишам…
Почувствал топлина от нежността и знам, че тебе вечно ще обичам, ще те обгръщам с мека топлина!


© Теодор Селимски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??