18 may 2007, 10:40

ИСКАМ 

  Poesía
636 0 7

                          ИСКАМ

                  Искам да бъда твоето слънце,
                  искам да бъда лъчът съкровен,
                  който докосва лицето ти сутрин,
                  който дарява ти новия ден.

                  Искам да бъда твоето утре,
                  искам да хвана деня ти във плен,
                  искам да бъда животът ти труден,
                  искам  любовта ти само за мен.

© Анна Станоева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??