May 18, 2007, 10:40 AM

ИСКАМ 

  Poetry
634 0 7

                          ИСКАМ

                  Искам да бъда твоето слънце,
                  искам да бъда лъчът съкровен,
                  който докосва лицето ти сутрин,
                  който дарява ти новия ден.

                  Искам да бъда твоето утре,
                  искам да хвана деня ти във плен,
                  искам да бъда животът ти труден,
                  искам  любовта ти само за мен.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??