1 ene 2008, 16:10

Искам 

  Poesía » Filosófica
639 0 15

Искам  нещо  по-различно,

нека  е  оптимистично,

нека  е  прилежно  подредено,

нека  е  от  нищо  неранено.

 

 

Нека  е  и  слънчево,  и  бяло,

нека  е  усмихнато  и  цяло.

Нека  то  искрите  да  поеме,

и  да  ни  дари  със  време.

 

 

Искам  нещо  по-различно,

невъзможно... но  реалистично,

дълготрайно, не  критично,

простичко  и  не  епично.

 

 

 

 

Честита Нова 2008 година!!!

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??