17 may 2007, 16:29

Искам 

  Poesía
663 0 4
В главата ми летят мръсни мисли,
които записах на няколко бели листи...



Искам да те усещам по моето тяло
Искам да се слеем в едно цяло
С устните си по теб да се разхождам
И всяко кътче по тебе да обхождам
Искам градусите ти да вдигнеш
И като вулкан да изригнеш
Ноктите си в теб да впия
И от страст ще те напия


Знам, че след тези редове...
ще искаш да сме насаме :)

© ДеСтиНи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??