22 may 2007, 9:36

Искам... 

  Poesía
704 0 4
Ах, колко искам аз да те забравя,
но какво явление ще трябва да се случи, за да го направя.
Искам, когато те срещна навън, случайно,
да не мисля как обичам те безкрайно.
Искам да те подмина студена,
дори и да знам, че ужасно съм наранена.
Искам да залича сълзите си горчиви
и дори и внимание да не обърна на думите твои лъжливи.
Ах, колко мъничко сърцето ми желае!
Дали Господ ще ми помогне и болката ми той ше разгадае?
Искам аз сили да си вдъхна,
че инак май от мъка ще издъхна.

© Веселина Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??