Искам да бъда...
Как искам да съм птица в небосвода
и да прелетя над твоята къща голяма,
да ви видя вас, двамата, хванати за ръце
и болката горчива спре да ме изгаря!
Как искам да бъда тихият вятър,
който силно ще те прегърне
в моменти на скръб и тъга,
и на безнадеждна самота!
Как искам да съм мъртва аз
под руините на стария град.
Поне тогава надявам се болката да спре
със смъртта на едно страдащо сърце!!!
© Мила Todos los derechos reservados