23.12.2008 г., 17:24 ч.

Искам да бъда... 

  Поезия » Любовна
1330 0 5

                 Искам да бъда...

 

Как искам да съм птица в небосвода

и да прелетя над твоята къща голяма,

да ви видя вас, двамата, хванати за ръце

и болката горчива спре да ме изгаря!

 

Как искам да бъда тихият вятър,

който силно ще те прегърне

в моменти на скръб и тъга,

и на безнадеждна самота!

 

Как искам да съм мъртва аз

под руините на стария град.

Поне тогава надявам се болката да спре

със смъртта на едно страдащо сърце!!!

© Мила Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??