Искам да бъда дете
Искам да бъда дете,
с чисто и добро сърце.
С чисти мисли,с вяра,с мечти,
да бъдем заедно,да станем добри!
Да вярвам в доброто,както и сега,
да се радвам,да скачам както някога!
Да имам приятели верни,истински,
да сме заедно,никога да не сме сами!
Далеч от злоба,завист и хорска суета,
да не са парите най-важното за някои,както е сега!
Да обичам моите родители добри,
създали ни,отгледали ни в трудности сами!
Да играем с брат ми нашите игри,
да се върнем в детството!Възможно ли е?Дали?
Е вече съм голям,но в мен живее детето,
останало завинаги в сърцето!
Играя заедно с моите синове добри,
една игра на детство,мечта,нали!
И те скачат,викат заедно с мен,
един прекрасен миг за мен,споделен!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados