2.07.2016 г., 19:23 ч.

Искам да бъда дете 

  Поезия » Друга
419 0 1

                                Искам да бъда дете

 

Искам да бъда дете,

с чисто и добро сърце.

С чисти мисли,с вяра,с мечти,

да бъдем заедно,да станем добри!

Да вярвам в доброто,както и сега,

да се радвам,да скачам както някога!

Да имам приятели верни,истински,

да сме заедно,никога да не сме сами!

Далеч от злоба,завист и хорска суета,

да не са парите най-важното за някои,както е сега!

Да обичам моите родители добри,

създали ни,отгледали ни в трудности сами!

Да играем с брат ми нашите игри,

да се върнем в детството!Възможно ли е?Дали?

Е вече съм голям,но в мен живее детето,

останало завинаги в сърцето!

Играя заедно с моите синове добри,

една игра на детство,мечта,нали!

И те скачат,викат заедно с мен,

един прекрасен миг за мен,споделен!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??