4 abr 2007, 15:06

Искам да искаш... 

  Poesía
799 0 18

     На теб, Катя!

Искам да искаш, да можеш да вярваш,
да търсиш с душата си път.
Да чакаш с увереност своята карма
на светлия твой кръстопът.
Повярвай ми, има надежда за всеки
понесъл товара си на земния път,
чудесата са истински, когато  вярваме
със цяла душа във вълшебния миг...
По този път минах, познавам я болката,
страхът как затваря врати,
но вярата с радост отваря и дава
простор да се сбъднат мечти.
На моето рамо облегни се и вярвай,
че дух съкрушен е път за живот,
и нека се молим със вярата наша
и извървим живота си с много любов.
Искам да искаш, да можеш да вярваш,
че утре и днес са в едно.
Днес да е времето на твоето вярване,
завъртяна надежда в пъстроцветното колело.
Аз за теб ще измоля, приятелко,
този дар чуден - живот, ти със увереност
жива и истинска, да победиш с вяра,
надежда и светла любов...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??