28 ago 2009, 15:41

Искам да ме приютиш след бурята... 

  Poesía » Otra
499 0 1

Искам да ме приютиш след бурята,

когато костите ми вече гният -

да ме отмъстиш с усмивка,

гледай към небето с чест.


Искам днес да се преструваш,

че всичко аз ти давам свое,

че искаш твоят живот да премине

в сянката на нещо мое.


Ще се престоря аз на силна,

за да сбъдна твоята мечта,

за да оставиш в мен – незаличима,

в моя тъмен мрак огнена следа.


Ще обитавам твоето сърце,

докато то все още ме приема,

ще го обгръщам със ръце,

грижовно, нежно – то ме взема.


Ела да хванеш моите ръце,

да полетиш със мен в небето тъмносиво,

да срещнем вятъра с очи,

прегърнати от спомена тъй диво...

© Цвет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??