28 jun 2012, 12:56

Искам да ми бъдеш Ежедневие 

  Poesía » De amor
634 0 1

***

Искам да ми бъдеш ежедневие

и да ми е скучно с тебе чак,

в мислите си да не намирам спасение

и в твойте думи да търся знак.

 

Искам да обсебваш същността ми,

да крадеш ненаситно от мене ти,

солено да целуваш мойте рани

и от (не)фалшивия ти облик да боли.

 

Но не искам да изчезнеш в полумрака,

влей се жадно в мойте дни,

хвани ги с нокти, като пред атака,

мойте тъжно-налутали се бездни.


© Сирарпи Мирзоян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??