5 nov 2008, 9:23

Искам да съм до теб 

  Poesía
1701 0 10

Усетиш ли вятъра нежен в лицето,

то мойта милувка изпращам за теб.

Зърнеш ли птица самотна в небето,

то моята мисъл пътува към теб.


Дочуеш ли шума на листата в гората,

то моята приказка разказвам за теб.

Изпращам ти тези посланици мои,

как искам да бъда по-близо до теб!

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??