Усетиш ли вятъра нежен в лицето,
то мойта милувка изпращам за теб.
Зърнеш ли птица самотна в небето,
то моята мисъл пътува към теб.
Дочуеш ли шума на листата в гората,
то моята приказка разказвам за теб.
Изпращам ти тези посланици мои,
как искам да бъда по-близо до теб!
© Сеси All rights reserved.