Искам да съм тази, която
те прави слаб и без контрол.
Искам да съм там, когато
обезсилен си, без име и без пол.
Всичко е в главата ти.
Не докосването ми ме прави желана,
а желанието ти ме прави всемогъща.
Защото всичко е там, в главата ти,
защото това са малки експлозии в главата ти.
Искам да съм тази, която
обсебва, прелъстява и бяга.
Искам да съм там, когато
си сам, а всъщност мен ме няма.
Всичко е в главата ти.
Аз съм в главата ти.
Не присъствието ми те влудява,
а тъпата болка, когато знаеш,
че всичко е там, в главата ти.
Искам да съм Тази, Която,
но Тя живее в чуждо тяло.
Откривам Онази, само когато
мина покрай огледало...
© Светла Живкова Todos los derechos reservados
Поздрав!6+