26.11.2007 г., 9:50 ч.

Искам да съм тази, която... 

  Поезия
818 0 1
 

Искам да съм тази, която

те прави слаб и без контрол.

Искам да съм там, когато

обезсилен си, без име и без пол.

 

Всичко е в главата ти.

Не докосването ми ме прави желана,

а желанието ти ме прави всемогъща.

Защото всичко е там, в главата ти,

защото това са малки експлозии в главата ти.

 

Искам да съм тази, която

обсебва, прелъстява и бяга.

Искам да съм там, когато

си сам, а всъщност мен ме няма.

 

Всичко е в главата ти.

Аз съм в главата ти.

Не присъствието ми те влудява,

а тъпата болка, когато знаеш,

че всичко е там, в главата ти.

 

Искам да съм Тази, Която,

но Тя живее в чуждо тяло.

Откривам Онази, само когато

мина покрай огледало...

© Светла Живкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мила, много красив стих си сътворила!
    Поздрав!6+
Предложения
: ??:??