24 may 2006, 21:44

Искам да те гушна 

  Poesía
3163 0 2

Когато самоуверено
 недостижими върхове изкачвам,
когато слънчева съм и от щастие летяща,
когато утрото с криле посрещам и изпращам,
тогава, мило мое, силно искам да те гушна.

Когато трудно
чуждата жестокост върху себе си изпитвам,
когато слаба съм и от горчивина пълзяща,
когато заедно със самотата си заспивам,
тогава, мило мое, силно искам да те гушна.

 

© Емили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??