May 24, 2006, 9:44 PM

Искам да те гушна 

  Poetry
3353 0 2

Когато самоуверено
 недостижими върхове изкачвам,
когато слънчева съм и от щастие летяща,
когато утрото с криле посрещам и изпращам,
тогава, мило мое, силно искам да те гушна.

Когато трудно
чуждата жестокост върху себе си изпитвам,
когато слаба съм и от горчивина пълзяща,
когато заедно със самотата си заспивам,
тогава, мило мое, силно искам да те гушна.

 

© Емили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??