16 oct 2011, 21:00

Искам да те има 

  Poesía » De amor
712 0 2

Искам, искам да те има 

в моя ден и в мойта нощ,

пролет, лято, есен, зима -

искам те за цял живот.

 

Да се будя сутрин искам

с обич, стоплена за теб,

и деня, с любов притиснала,

да погаля с две ръце.

 

Вечер да заспивам будна

с мисли, пращани към теб,

как във сънища прокудени

скита моето сърце.

 

Ако утре се разминем

и потъна в самота,

и дори да си отидеш,

искам да те има пак.

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??