ИСКАМ ДА ТЕ ИМА
Всеки ден и всеки час
очаквам нещо да се случи с нас.
Искам да те има днес!
Може би светът е нов
и няма вече истинска любов.
Искам да те има днес!
Бавно се спуска нощта.
Отива си новият ден.
Със своята сянка прибра
останалата светлина.
Самотен съм, а дъжд вали
и дава смисъл на моите мечти.
Искам да те има днес
Това са капки от сълзи,
Родени сякаш от безброй лъжи.
Искам да те има днес!
Бавно се спуска нощта.
Отива си новия ден.
Със своята сянка прибра
Останалата светлина.
Усещам те до мен сега,
родена сякаш от тази светлина.
Искам да те има днес!
В този свят аз сам вървя,
забравил вече що е топлина.
Искам да те има днес!
© Александър Кръстев Todos los derechos reservados