Искам да те почувствам
Рано ли е да кажа: „Искам!" ?
Късно ли е вече да се вричам?
Сърцето ти до капка да изтискам...
и чак тогава да обичам.
Рано ли ще бъде днес
да желая сбъднати мечти?
И целуна ли те аз нощес
да ти наговоря глупави лъжи!
Късно ли ще бъде след години
да повярвам във вечната любов?
И да върна спомените светлосини
на всичко да бъда готов!
Минало и бъдеще преплетени в едно
бясно препускат в моето сърце!
Продължават напред - винаги заедно
като силуети на момиче и момче.
Малко ме обърква любовта
и се страхувам, че бавно наранява!
Отначало побърква те страстта,
а накрая всичко отминава!
Но сега не мисля за това
и ще кажа, че обичам те безкрай!
На небето има една звезда -
желая я при мен докрай!
Желая моето до твоето сърце,
желая твоята до моята душа!
Вече съм порастнало момче
и ти обещавам да бъдеш щастлива жена!
Nick Dracula
© Антон Городецки Todos los derechos reservados