31.08.2007 г., 0:51 ч.

Искам да те почувствам 

  Поезия
1476 0 3


 

Искам да те почувствам


Рано ли е да кажа: „Искам!" ?

Късно ли е вече да се вричам?

Сърцето ти до капка да изтискам...

и чак тогава да обичам.


Рано ли ще бъде днес

да желая сбъднати мечти?

И целуна ли те аз нощес

да ти наговоря глупави лъжи!


Късно ли ще бъде след години

да повярвам във вечната любов?

И да върна спомените светлосини

на всичко да бъда готов!


Минало и бъдеще преплетени в едно

бясно препускат в моето сърце!

Продължават напред - винаги заедно

като силуети на момиче и момче.


Малко ме обърква любовта

и се страхувам, че бавно наранява!

Отначало побърква те страстта,

а накрая всичко отминава!


Но сега не мисля за това

и ще кажа, че обичам те безкрай!

На небето има една звезда -

желая я при мен докрай!


Желая моето до твоето сърце,

желая твоята до моята душа!

Вече съм порастнало момче

и ти обещавам да бъдеш щастлива жена!


      Nick Dracula


© Антон Городецки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хубаво е..поздрав!
  • много хубаво послание на едно вече пораснало момче-браво, много ми хареса!
  • "Вече съм порастнало момче
    и ти обещавам да бъдеш щастлива жена!"

    А аз ти пожелавам да си изпълниш обещанието! Поздрав!
Предложения
: ??:??