21 feb 2009, 9:10

Искам да ти дам магия 

  Poesía
736 0 2

              Посветено


Любовта
    не е битка,
       нито жестока война.
Тя
  не е какво искам,
       а какво  мога да ти дам.
Искам
  силата на изгрева
     да ти дам в напъпил цвят.
И онази, дивата,
   Магия на един друг свят.
Знам,
   че не може да се даде
        онуй, що не е желано.
Затова,
   попитай своето сърце,
        това дали е помечтало.
Поиска
     да ти дам надеждата
         на ведър слънчев ден -
в който където и да погледнеш
         да виждаш и мен.
Поисках
  да ти дам увереност
        в един прекрасен живот -
без сивота, без умереност,
      с една Луда, Луда Любов.

А ти дадох

Любов - без битки и без войни.
Любов - без скърби и без сълзи.
Любов - пълна със мигове
на нежни срещи и тежки раздели...

 И ти я прие, моя Любов!

             

© Нели Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??