25 feb 2007, 19:12

Искам да ти кажа 

  Poesía
909 0 2

Искам да ти кажа

 

 

Искам да ти кажа

колко много те обичам.

Искам да ти кажа,

че влюбена съм в теб.

И от болка сърцето стене,

че няма те до мен.

 

Искам да ти кажа

колко сълзи пропилях.

Искам да ти кажа

колко нощи аз не спах.

И от тъга душата плаче,

че пак не си до мен.

 

Искам да ти кажа

как минаваха ми дните.

Искам да ти кажа

как крещях без глас.

И напираха сълзите,

щом за тебе чуех аз.

 

Искам да ти кажа,

че няма да забравя.

Искам да ти кажа,

че няма да простя.

Но и да падам, и да ставам –

все за теб живея аз.

© Ивелина Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??