Искам да ти кажа
Искам да ти кажа
колко много те обичам.
Искам да ти кажа,
че влюбена съм в теб.
И от болка сърцето стене,
че няма те до мен.
Искам да ти кажа
колко сълзи пропилях.
Искам да ти кажа
колко нощи аз не спах.
И от тъга душата плаче,
че пак не си до мен.
Искам да ти кажа
как минаваха ми дните.
Искам да ти кажа
как крещях без глас.
И напираха сълзите,
щом за тебе чуех аз.
Искам да ти кажа,
че няма да забравя.
Искам да ти кажа,
че няма да простя.
Но и да падам, и да ставам –
все за теб живея аз.
© Ивелина Йорданова Все права защищены