5 ene 2011, 20:49

Искам да ти подаря 

  Poesía » De amor
867 0 0

Искам да ти подаря залез

и нощ една, вместо звезда,

и ще зная, че съм дала

миг от щастието на света!

 

 

Искам да ти подаря нежност,

която e чистият извор във мен.

Преминал през планини от клади,

сърцето ми да бъде твоят дом!

 

 

Искам да ти подаря обич,

дар - истинска скъпоценност,

който не можеш да изгубиш,

щом го чака твойта надежда!

 

© Станислава Дайлянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??