Искам да ти подаря залез
и нощ една, вместо звезда,
и ще зная, че съм дала
миг от щастието на света!
Искам да ти подаря нежност,
която e чистият извор във мен.
Преминал през планини от клади,
сърцето ми да бъде твоят дом!
Искам да ти подаря обич,
дар - истинска скъпоценност,
който не можеш да изгубиш,
щом го чака твойта надежда!
© Станислава Дайлянова All rights reserved.