1 oct 2013, 22:32

Искам един по-добър свят 

  Poesía » Otra
332 0 0

Искам един по-добър свят

 

Искам един по-добър свят.

Искам насреща топли сърца,

които да умеят да обичат

и посрещат свободни деня.

Искам свят без омраза,

без насилие, без войни.

Искам свят, който не горчи

от предателства, от фалш,

свят без маски, свободен свят.

Искам свят без наранени души

и кърпени сърца.

Свят, в който да обичаме

без остатък.

Искам един по-добър свят,

свят, който случваме с любов,

много любов. И светлина.

 

©Ванко Николов (Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??