Искам един по-добър свят
Искам един по-добър свят.
Искам насреща топли сърца,
които да умеят да обичат
и посрещат свободни деня.
Искам свят без омраза,
без насилие, без войни.
Искам свят, който не горчи
от предателства, от фалш,
свят без маски, свободен свят.
Искам свят без наранени души
и кърпени сърца.
Свят, в който да обичаме
без остатък.
Искам един по-добър свят,
свят, който случваме с любов,
много любов. И светлина.
©Ванко Николов (Starkmaster®vn)
© Ванко Николов All rights reserved.