24 jun 2010, 13:05

Искам любовта ти 

  Poesía » De amor
3836 5 19

Искам любовта ти!

Вълшебна и истинска...

От нея светът ми да искри от звездопади.

Да мирише на есенни градини

и щастието да ме покрива като вълна.

Искам любовта ти!

Гореща, като летен зной...

За миг да се пресекат погледите ни като мълнии.

Да се сразим един-друг с обичта си,

до безумство обзети от близост.

Искам любовта ти!

В нея да се хвърля...

Като в морето, напред с главата.

Без страх в обятията ти да потъна

и да се забравя в нежността на любовното разпятие.

Искам любовта ти!

Небесна и земна...

© Христо Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??