Искам любовта ти!
Вълшебна и истинска...
От нея светът ми да искри от звездопади.
Да мирише на есенни градини
и щастието да ме покрива като вълна.
Искам любовта ти!
Гореща, като летен зной...
За миг да се пресекат погледите ни като мълнии.
Да се сразим един-друг с обичта си,
до безумство обзети от близост.
Искам любовта ти!
В нея да се хвърля...
Като в морето, напред с главата.
Без страх в обятията ти да потъна
и да се забравя в нежността на любовното разпятие.
Искам любовта ти!
Небесна и земна...
© Христо Костов All rights reserved.
Перечитала с огромным удовольствием.
Стихотворение - хорошее настроение.
С него можно создавать новое направление - стихотерапию