13 jul 2010, 9:52

Искам много неща да ти кажа... 

  Poesía » De amor
975 0 18

Искам много неща да ти кажа...

                                                              

                                                ***

Искам много неща да ти кажа...
Приседни тук – малко поне!
Канапето спи – кротко и нямо –
никой нищо не ще разбере.

Тихо стой – тишината е бясна:
дращи в малкото ценни мускù,
дето пазех надеждата тясна,
скъп илач в най-сърдитите дни.

Като изход последен остана
твойта слънчева, блага ръка:
да затвори в душата ми рана,
люто зейнала хищна ламя...

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??