Искам много неща да ти кажа...
***
Искам много неща да ти кажа...
Приседни тук – малко поне!
Канапето спи – кротко и нямо –
никой нищо не ще разбере.
Тихо стой – тишината е бясна:
дращи в малкото ценни мускù,
дето пазех надеждата тясна,
скъп илач в най-сърдитите дни.
Като изход последен остана
твойта слънчева, блага ръка:
да затвори в душата ми рана,
люто зейнала хищна ламя...
© Плами Всички права запазени
Продължавай да пишеш !!!
Поздравления!!!