19 dic 2012, 18:44

Искам нещо да ти дам 

  Poesía » De amor
785 0 7

Звезди да свалям аз не искам.

Не искам за луна да знам.

На думи аз не се натискам,

а искам нещо да ти дам.

 

И празни думи не говоря.

Познавам твойта същина.

В сърцето място ще ти сторя -

да бъдеш моята жена.

 

В душата храм ще ти издигна

и в него ти ще имаш трон.

С теб до края си ще стигна

в живот, протичащ с верен тон.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??