24 dic 2006, 1:47

Искам, но не мога 

  Poesía
599 0 2

Искам, но не мога да забрвя.

Мога да обичам, но мога и да мразя.

Ненавиждам ръцете си,

че протягам все към теб.

Мразя и очите си,

че виждат само теб.

Искам, но не мога да прощавам.

От твоите грешки, други наранявам.

Ненавиждам душата си,

че тръпне само с теб.

Мразя и сънищата си,

че гонят още теб.

Искам, но не мога да си тръгна.

Отчаяно опитвам се времето да върна.

Ненавиждам тялото си,

че иска само теб.

Мразя  и мечтите си,

копнеещи по теб.

Искам, но не спирам аз да пия.

знам, така кошмарите не ще убия.

Ненавиждам уснтите си,

че още от твоите боли.

И мразя сърцето си,

че само с теб гори.

© Пандора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??