Искам, но не мога да забрвя.
Мога да обичам, но мога и да мразя.
Ненавиждам ръцете си,
че протягам все към теб.
Мразя и очите си,
че виждат само теб.
Искам, но не мога да прощавам.
От твоите грешки, други наранявам.
Ненавиждам душата си,
че тръпне само с теб.
Мразя и сънищата си,
че гонят още теб.
Искам, но не мога да си тръгна.
Отчаяно опитвам се времето да върна.
Ненавиждам тялото си,
че иска само теб.
Мразя и мечтите си,
копнеещи по теб.
Искам, но не спирам аз да пия.
знам, така кошмарите не ще убия.
Ненавиждам уснтите си,
че още от твоите боли.
И мразя сърцето си,
че само с теб гори.
© Пандора All rights reserved.