25 ago 2007, 14:38

Искам, но не мога 

  Poesía
936 0 1

Не искам

да те обичам вече.

Не искам
за тебе аз да страдам.

Не искам

ти за друга да се бориш.

Не искам друга

тебе да докосва.


Аз искам

да не помня нищо,

свързано със теб.

Но не мога

теб да те забравя.

Обичам те,

не мога да се боря

с тези чувства,

тъй красиви и едновременно

горчиви.

Не искам без тебе

да живея.

Животът ми без теб

е като слънце в лед,

обгърнато със мрак и студ.


Върни си,

ела при мен

като слънчев лъч през

зимен ден.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ели,вчера публикувах стих с подобно заглавие.Казва се"Исках,не можах".
    Идеята е същата,само финала е различен.Любовта само може да се дава миличка,тя никога не се получава,нито насила,нито чрез молби!
    Пиши!Можеш го!
Propuestas
: ??:??