3 jun 2017, 10:01

Искам просто истинска близост... 

  Poesía
592 3 11

Не искам огризки.

Трохи подхвърлени.

Не искам милостиня

и думи разхвърляни.

Не искам потупване

приятелско по рамото.

А искам човек, който

би делил водата си

последната с мене.

Дори и в пустинята...

Искам някой, който

да ме разбира само.

Не искам милостиня!

Трохи подхвърлени

или някакви огризки!

Единствено искам

истинска близост...

 

 

 

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??