26 sept 2013, 23:58  

Искам само теб 

  Poesía » De amor
823 0 1

Искам само теб

Досадна е отново самотата

Всяка вечер ме преследва в тъмнината

Искам да избягам сега или веднага

Опитвам се, но оплитам си краката

 

Падам, но отново се изправям

Изтупвам си прахта и напред продължавам

Няма сега да спирам във мечтите си да вярвам

Щом усещам че към теб се приближавам

 

Хайде, моля те, кажи къде сега си ти

Пътя подскажи ми

И сърцето отвори, ръцете протегни

Любов покажи ми

 

Казвал ли съм колко те обичам

В моите сънища все към тебе тичам

Всяка нощ сънят ми не е по-различен

Събуждам се и набързо се обличам

 

Започвам да се лутам в тълпата

За мен е без значение какви са им лицата

Само с теб да бъда напук на правилата

Искам само теб, само ти си ми в главата

 

Хайде, моля те, кажи къде сега си ти

Пътя подскажи ми

И сърцето отвори, ръцете протегни

Любов покажи ми

© ПрОРОК Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Щом пишеш във рима,
    то нея я има,
    открил си я вече - човече !
Propuestas
: ??:??