Досадна е отново самотата
Всяка вечер ме преследва в тъмнината
Искам да избягам сега или веднага
Опитвам се, но оплитам си краката
Падам, но отново се изправям
Изтупвам си прахта и напред продължавам
Няма сега да спирам във мечтите си да вярвам
Щом усещам че към теб се приближавам
Хайде, моля те, кажи къде сега си ти
Пътя подскажи ми
И сърцето отвори, ръцете протегни
Любов покажи ми
Казвал ли съм колко те обичам
В моите сънища все към тебе тичам
Всяка нощ сънят ми не е по-различен
Събуждам се и набързо се обличам
Започвам да се лутам в тълпата
За мен е без значение какви са им лицата
Само с теб да бъда напук на правилата
Искам само теб, само ти си ми в главата
Хайде, моля те, кажи къде сега си ти
Пътя подскажи ми
И сърцето отвори, ръцете протегни
Любов покажи ми
© ПрОРОК All rights reserved.
то нея я има,
открил си я вече - човече !