26 sept 2013, 13:01  

Искам те 

  Poesía » De amor
419 0 0

Искам те

 

Искам да те усетя до мен.

В дланите ти да се скрия,

да се скрия в стих искам.

Искам пиян от любов

да посрещна залеза,

теб прегърнал да прошепна.

Искам да те случа в усмивка и в сълза,

и в тишина и в сърце да те случа.

Искам те до заника на дните ни,

до свършека на света те искам.

С нежността на мига безпаметен,

измечтан в дъждостишия те искам,

приседнал на ръба на болката.

Искам те онемял от обичане... Искам те.

 

©Ванко Николов (Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??