Искам те
Искам да те усетя до мен.
В дланите ти да се скрия,
да се скрия в стих искам.
Искам пиян от любов
да посрещна залеза,
теб прегърнал да прошепна.
Искам да те случа в усмивка и в сълза,
и в тишина и в сърце да те случа.
Искам те до заника на дните ни,
до свършека на света те искам.
С нежността на мига безпаметен,
измечтан в дъждостишия те искам,
приседнал на ръба на болката.
Искам те онемял от обичане... Искам те.
©Ванко Николов (Starkmaster®vn)
© Ванко Николов Все права защищены