Искам те
Искам те, жадувам те
ела, остани и узнай,
сърцето странен пътник е,
мисълта отлита в рай.
Да кажа, не мога, не питам
в ръцете флоиди - лудувам.
Духът ти спира в ритъм,
за топлината бленувам.
До мене близо остани
не казвай нищо, аз разбирам!
Нежността пътник е от лани
от обич до тебе спирам.
© Йонка Янкова Todos los derechos reservados