15 ene 2023, 16:43

Искам топлина! 

  Poesía » De amor
227 0 1

Страдам аз сред тази тъма,

искам в щастие да живеем,

но душата е тъжна и сама,

сърцето сред болката крее!

 

Ти си някъде далеч от мен,

нощ разпери своето крило,

а жадувам за лъчи, за ден,

няма край на моето тегло!

 

Ти си ангел, ти си май,

по-хубава от теб не знам,

ще те обичам аз докрай,

за душата ти си храм!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубав стих! С много копнеж!
Propuestas
: ??:??