Страдам аз сред тази тъма,
искам в щастие да живеем,
но душата е тъжна и сама,
сърцето сред болката крее!
Ти си някъде далеч от мен,
нощ разпери своето крило,
а жадувам за лъчи, за ден,
няма край на моето тегло!
Ти си ангел, ти си май,
по-хубава от теб не знам,
ще те обичам аз докрай,
за душата ти си храм!
© Георги All rights reserved.