26 ago 2008, 8:46

Искам я 

  Poesía » De amor
1095 0 1

Искам я до мен,

да гледам нейните очи.

Искам я до мен,

всеки път, когато спи.

Искам я до мен,

когато се събуди.

Искам я до мен,

сутрин с целувка да ме буди.

Искам я отново,

тя нежно да ми се усмихва.

Искам я отново,

моята радост в нейните заслуги да се вписва.

"Искам я!" - крещя аз всеки ден,

но така и не се сбъдва желаното от мен.

Искам я и ще продължа да я желая

аз, дори след на живота си края!

© Иван Батев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??