Искам я до мен,
да гледам нейните очи.
Искам я до мен,
всеки път, когато спи.
Искам я до мен,
когато се събуди.
Искам я до мен,
сутрин с целувка да ме буди.
Искам я отново,
тя нежно да ми се усмихва.
Искам я отново,
моята радост в нейните заслуги да се вписва.
"Искам я!" - крещя аз всеки ден,
но така и не се сбъдва желаното от мен.
Искам я и ще продължа да я желая
аз, дори след на живота си края!
© Иван Батев All rights reserved.